همه چیز درباره دریل شارژی و کار با آن – این نکات را باید بدانید

بناباز
9 مهر, 1402
بدون دیدگاه
3 دقیقه زمان مطالعه

در آغاز باید بدانیم دریل شارژی چیست ؟

دریل‌های شارژی از باتری‌های قابل شارژ تغذیه میکنند و به کاربر این امکان را می‌دهند که یک بسته باتری را وارد کرده و فوراً یک ابزار قوی بدون اتصال به برق مستقیم داشته باشد.

دریل شارژی یک ابزار همه کاره است، زیرا تا زمانی که باتری شارژ باشد، آن را می توان در هر مکانی بدون نیاز به کار در نزدیکی پریز برق استفاده کرد.

موارد استفاده دریل شارژی کجاست؟

دریل های شارژی بیشتر برای سوراخکاری و باز و بسته کردن انواع پیچ  استفاده می شود. این ابزارها همراه با مته ها استفاده می شود که مته ابزارهای برش چرخشی هستند که برای ایجاد سوراخ استفاده می شوند. با استفاده از امکان تغییر جهت چرخش، دریل های شارژی همچنین می توانند در خلاف جهت عقربه های ساعت بچرخند، که برای باز کردن پیچ ها ایده آل است.

مته مناسب ،بسته به نیاز در کار متفاوت خواهد بود و در اشکال و اندازه های مختلف وجود دارد. با اندازه هایی که به قطر آنها اشاره دارد. در اینجا برخی از انواع مته ها و موادی که باید برای آنها استفاده شود آورده شده است:

مته پیچشی – فلز سبک، چوب، پلاستیک، فلز، سرامیک، بنایی

مته Spearpoint – شیشه ای، سرامیکی

مته فولادی پرسرعت (HSS) – چوب، فلزات سبک، پلاستیک، فایبرگلاس

مته پله ای – مواد نازک، فلز

مته کبالت – فولاد، آهن

مته سیستم محرک شیاردار یا مته محور محرک شیاردار (SDS) – سنگ، بتن

نکته اصلی: مطمئن شوید که مته با  مورد استفاده سازگار باشد در غیر این صورت قطعا محل کار و مته و دریل شما در خطر آسیب قرار خواهند داشت.

یکی از رایج ترین کاربردهای این ابزار برقی، حفاری سوراخ های پایلوت در چوب است  چرا که در غیر این صورت ممکن است چوب شکافته شود. این به این دلیل است که خطر فرورفتن پیچ در چوب و ترک برداشتن آن وجود دارد – به خصوص اگر پیچ بزرگ باشد. یک مته مناسب با یک سایز کوچکتر از قطر پیچ می تواند یک سوراخ پایلوت قبل از قرار دادن پیچ ایجاد کند که به کاهش شکاف چوب کمک می کند.

نکته بالا: برای نتایج بهتر هنگام سوراخ کردن فلزات، هنگام سوراخ کردن از مایع برش بر روی مته استفاده کنید

علاوه بر این، نصب دیوار پانلی (کناف) برای دریل های شارژی رایج است.

دریل چکشی شارژی، نوعی از دریل های شارژی هستند که به طور خاص برای سوراخ کاری در بتن استفاده می شود،  این ابزار در حالت چکشی خود لرزش خفیفی را با عملکرد چرخشی قوی مته در خود جای می دهد. یک دریل  چکشی شارژی برای نصب هر نوع پیچ در بتن ضروری است.

نکته اصلی: همیشه اجازه دهید مته به طور طبیعی خنک شود – هرگز از آب یا مایعات دیگر برای تسریع فرآیند استفاده نکنید.

دریل شارژی بخریم یا دریل برقی؟

دریل شارژی و برقی هر دو مزایا و معایب خود را دارند. در اینجا مزایا و معایب هر نوع ابزار آورده شده است:

دریل های شارژی – حرفه ای

راحتی – یکی از بزرگترین نقاط قوت دریل های شارژی در مقایسه با همتایان سیمی آنها، راحتی در حمل آنهاست زیرا نیازی به برق ندارند. آنها می توانند با کاربر حرکت کنند و برای کارسریع و مکان های صعب العبور ایده آل هستند. بعلاوه، با یک باتری اضافی که همیشه شارژ می شود، آنها هرگز بدون برق نمی مانند. علاوه بر این، با عدم نگرانی در مورد قرار گرفتن سیم ها در دست و پای کاربر ، این امر می تواند به کاهش خطرات و خطرات در محل کار کمک کند.

ویژگی‌های اضافی – بسیاری از دریل‌های شارژی با ویژگی‌های مختلفی مانند درایو برگشت‌ پذیر، کلاچ قابل تنظیم دستی و مته‌های مغناطیسی و سرعت‌های متعدد تولید می‌شوند.

کاربردهای چندگانه باتری – مزیت بزرگ ابزارهای بی سیم امروزی این است که می توان از همان باتری در ابزارهای دیگر مانند اره مدور، دریل بتن کن و موارد دیگر استفاده کرد. اکثر سازندگان کیت های ترکیبی عالی می سازند که چند باتری و یک شارژر را ارائه می دهد. باتری های دریل های شارژی در اندازه های مختلف از 6 ولت تا 28 ولت هستند. محبوب ترین انتخاب باتری های 12 ولت، 18 ولت یا 20 ولت است. هرچه ولتاژ کمتر باشد، دریل قدرت کمتری دارد.

نگهداری و همچنین قابل حمل بودن، ابزارهای شارژی مزیت دیگر آنها نسبت به ابزارهای سیمی است. آنها را می توان در کشوها یا در قفسه ها قرار داد و اغلب با کیف ها مخصوص BMC جداگانه برای قرار دادن ابزار و باتری های همراه آن ارائه می شود.

دریل های شارژی – معایب

برق ثابت – مزیت دریل های سیمی این است که به منبع برق پیوسته متصل هستند، بنابراین هیچگاه برق آنها تمام نمی شود. وعملکرد آنها مانند یک ابزار شارژی تزلزل نیست.

گشتاور – اگرچه دریل های شارژی بسیار باکیفیت در دسترس هستند، مدل های سیم دار ابزار مطمئن تری برای حفاری و سوراخکاری هستند. نیروی چرخشی آنها با جریان ثابت الکتریسیته تامین می شود، بنابراین محدودیتی از نظر ولتاژ وجود ندارد.

حجم و وزن – راحتی یک باتری متصل به معنای وزن و حجم اضافی در مقایسه با ابزارهای سیمی است.

هزینه – داشتن یک باتری پشتیبان در صورتی که در وسط کار خالی شود، مهم است که می تواند گران باشد. در نهایت، باتری ها نیز باید تعویض شوند که می تواند حتی گران تر باشد.

نگهداری طولانی مدت – دریل های شارژی زمانی ایده آل هستند که به طور منظم مورد استفاده قرار گیرند. با این حال، اگر اغلب استفاده نشوند، بهترین گزینه می تواند یک ابزار سیمی باشد، زیرا ماندن یک ابزار شارژی برای مدت طولانی بدون استفاده می تواند به باتری آن آسیب برساند.

دریل های برقی – حرفه ای

اندازه، وزن و جابجایی – دریل های سیمی به باتری های سنگین نیاز ندارند، به این معنی که اغلب سبک تر و کوچکتر از دریل های شارژی هستند. به همین دلیل، اکثر متخصصان در صورت نیاز به ورود به یک مکان محدود که در آن یک دریل شارژی حجیم‌تر نمی‌تواند جا شود، مته‌های سیمی را با خود به محل کار می‌برند.

برق – دریل های سیمی دارای یک شبکه برق هستند که برق آنها تمام نمی شود، در حالی که یک دریل شارژی با تمام شدن باتری آن کار نمی کند. به طور کلی، دریل های سیمی قوی تر از دریل های شارژی هستند زیرا منبع تغذیه بی پایانی از منبع تغذیه 220 ولت دارند.

دریل های سیمی – معایب

عدم راحتی – اگر کاری در فضایی که منبع برق نداشته باشد قبول کنید، دریل های سیمی اصلاً گزینه مناسبی نیستند. اگر برای مشتری کار می کنید، به این معنی است که به قدرت آنها برای انجام کار ایده آل به هیچ وجه تکیه نکنید.

تحرک محدود – سیم برق  می تواند تحرک را محدود کند، زیرا ابزار را به دیوار متصل نگه می دارد. حتی با سیم کشی سیم‌های برق نیز خطر قطع شدن را ایجاد می‌کنند که در دریل‌های بی‌سیم  اصلاً نگران‌کننده نیست. با توجه به این خطر قطع، دستگاه شما می تواند در طول زمان آسیب ببیند و اگر به طور منظم از نظر آسیب بررسی نشود، پتانسیل ایجاد شوک الکتریکی برای کاربر را دارد.

بنابراین بحث در مورد بهترین بودن دریل سیمی یا شارژی واقعاً به کار شما  بستگی دارد. در حالی که ابزارهای سیمی قابلیت اطمینان و قدرت بیشتری را ارائه می دهند، اما در مورد مانور و راحتی با ابزارهای شارژی همخوانی ندارند. بعلاوه، ابزارهای شارژی با قدرت بالا قبل از اینکه قدرتشان کم شود، مدت زیادی دوام خواهند آورد.

تقریباً تمام ابزارهای برقی شارژی موجود در بازار اکنون با باتری لیتیوم یونی عرضه می‌شوند که می‌تواند قدرت زیادی را در خود نگه دارد که در صورت استفاده نکردن از ابزار به مرور زمان کاهش نمی‌یابد. برخی از دریل های با مشخصات بالا دارای شارژر سریع یا فست شارژهستند.

نکته اصلی: مطمئن شوید مته‌ها تیز هستند تا بار کمتری روی ابزار برقی وارد شود و نتایج بهتری برای شما داشته باشد.

بدون دیدگاه
اشتراک گذاری
اشتراک‌گذاری
با استفاده از روش‌های زیر می‌توانید این صفحه را با دوستان خود به اشتراک بگذارید.